mobile website builder

Vespás esküvői fotózás,
bevonulás esküvőre Vespával 
Megrendelőink ötlete volt, hogy szeretnék Vespáinkat esküvői fotózáshoz és bevonuláshoz kibérelni. Rajtunk nem múlhat a pár a boldogsága!  

Vespa esküvő

Bár az 50 ccm-es motoron a KRESZ szerint csak egy ember ülhet, forgalom elől elzárt területen, a biztonsági szabályok betartásával a pár bevonulhat egy Vespán is az esküvőjére, természetesen szorosan átölelve egymást! 

A motorbérlés ára 2 óra fotózásra, vagy esküvői ceremóniára bruttó 19.500 Ft/Vespa LX50. Ha a pár külön-külön motort szeretne a ceremóniához, vagy a fotózáshoz, a második bérlésének díjából 50% "szerelmes kedvezményt" adunk. A bérleti díj magában foglalja az elengedhetetelen, üres konzervdobozokat is!

A motorok átvételére Balatonfüreden van lehetőség, de más, egyeztetett hely is lehetséges.

Az esküvői Vespa bérlés 2 óra időtartamot és 20 kilométer használatot tartalmaz, az elhasznált üzemanyagot, olajat nem kell pótolni. További használat 69 Ft/km, a csomagban foglat 2 órát meghaladó késés esetén 7.500 Ft/óra díjat számolunk fel motoronként.

Nem tudunk eltekinteni esküvői bérlés esetén sem a motoronkénti 50.000 Ft kaució fizetésétől, mely azonban a Vespák sértetlen visszaadásakor hiánytalanul, azonnal visszajár.

Más elképzelés?  Nyitottak vagyunk rá:  ciao@vespatura.hu


Sajnos előfordulhat, hogy a "spam" mappában landolnak a VespaTura.hu üzenetei. Ennek elkerülésére kérjük nyissa meg a levelünket a G-mailben, vigye az egeret bal fönt a feladóra (VespaTura.hu) és a megjelenő menüben jobb fönt kattintson a "hozzáadás a címtárhoz" ikonra .  
Másik módszer: töltse le a levél mellékletében található VespaTura.csv file-t. Nyissa meg a Google alkalmazások közül a "Névjegyeket". Itt a bal menüben kattintson az "Importálásra" és válassza ki az imént letöltött VespaTura.csv file-t!

Vespa robogó bérlés a Balatonon