drag and drop site maker

Robogós program a Balatonon

Lássuk be, egy Vespán motorozni a legjobb program a Balaton-parton! Más így  megtapasztalni a gyönyörű tájat, érezni az illatokat, amik felejthetetlen élményt nyújtanak. Persze csak azoknak, akik szeretik a szabadság érzését, az utazást, és a kalandot.


Balatonfüred központtal indulnak túráink az ország talán legszebb tájaira. Semmivel sem helyettesíthető élmény a nyáron egy Vespával robogni a kanyargós, kis forgalmú utakon, illatos erdőkön át, zöldellő mezők mellett, a hegyek ölelésében. Felfedezni a természet szépségét, olyan helyeket, programokat, amik mellett autóval úgy elmegyünk, hogy észre sem vesszük.

Mindebből az élményből a sebesség miatt sokkal több fér egy napba, mint biciklivel, így több idő marad a pihenésre, felfedezésre. Persze anélkül, hogy lihegve érkeznénk minden emelkedő tetejére. 


Vespa LX Bujtor szobor

Egy 50-es Vespával könnyen elérhetőek a kis települések, strandok, látnivalók és éttermek, de egy nap alatt kényelmesen megkerülhető a Balaton is.

Nem utolsó sorban robogóval nincsenek dugók a zsúfolt időszakokban, és nem kell körözni egy üres helyért, és nincs parkolási díj sem, ami nem elhanyagolható.


Hát ezért gondoljuk, hogy felejthetetlen program Vespákkal bejárni a szép Balaton környékét.


Vespa robogó bérlés a Balatonon