best free website software

Miért ezek a kedvenc Vespáink?

Azt  nem is magyarázzuk, miért Vespa? Aki ült már egyen és van szíve, biztosan beleszeretett a formájába, az acél karosszéria stabilitásába, az ülés kényelmébe, és a dolce vita érzésébe, ahogy egy Vespa viszi...


A Vespa széles kínálatából az LX, a több mint 15 éve rendszeresen és naponta használt, 50 cm3-es, kétütemű típus a kedvencünk! Szép, modern és megbízható: ha olajat és benzint kap, "kimegy a világból". Ráadásul a mieink az olasz trikolor zöld-fehér-piros színeit kapták, hogy ne simuljanak annyira a környezetükbe.


Vespa LX Balatonfüred program

A Vespa LX50 nem versenygép, de pont ideális arra, hogy kényelmesen motorozzunk, körül öleljen a finom, meleg nyári szél, rácsodálkozhassunk a mindig szép balaton-felvidéki tájra, érezzük az illatát. És persze nem utolsó sorban, ha kellően óvatosak vagyunk, "B" kategóriás jogosítvánnyal is biztonsággal vezethető, nem kell hozzá "motoros jogsi".


Ezért a kedvencünk Giulia és Giorgio, akik alig várják, hogy újabb útra induljanak a Balaton körül, a magyar Toscanába!


Balatonfüredről induló motorjainkhoz megfelelő méretű bukósisakot, ennek higiénikus használatához egyszerhasználatos sapkát, protektoros bőrkesztyűt, telefontartót  és biztos - ami biztos - láthatósági mellényt, erős lezárót  adunk ingyenesen a túrák időtartamára.


Vespa robogó bérlés a Balatonon